• Menu

  Menu

  De Frans-Belgische menukaart van ’t Dagelijks Genot in Lembeek doet je meteen honger krijgen. We bereiden een gevarieerd aanbod aan salades, voorgerechten en pasta's of lekkere vlees- en visgerechten.

  Lees meer
 • Suggesties

  Suggesties

  ’t Dagelijks Genot in Lembeek heeft niet alleen een uitstekende vaste kaart. We verwennen je ook graag met onze suggesties. En tijdens het seizoen staat er overheerlijk wild op de kaart.


  Lees meer

Omdat lekker eten écht genieten is.

In ’t Dagelijks Genot weten we wat lekker eten is. We serveren een gevarieerde Frans-Belgische keuken, met lekkere keuzes. Je vindt de gezellig ingerichte zaak vlot in het centrum van Lembeek. De bediening is altijd aangenaam, ontspannen en vriendelijk. 

Je kan bij ’t Dagelijks Genot terecht voor een gezellige lunch of een zakendiner, net als voor een romantisch etentje. Speciaal voor grotere groepen voorzien we een ruimte op de eerste verdieping, zodat iedereen zijn verjaardag, communie, jubileum of elk ander feest in ’t Dagelijks Genot kan vieren. Wanneer je zeker wil zijn van je tafel(s), raden we je aan even vooraf te reserveren.


Een restaurant voor elke gelegenheid

Bij ’t Dagelijks Genot in Lembeek kom je altijd graag terug, omdat onze kaart perfect past voor elk etentje, op elk moment. En ook bij mooi weer blijven we jullie favoriete plekje, want dan kan je op ons ruim terras heerlijk culinair genieten in de zon.

Nu al honger gekregen? Ontdek dan meteen onze menukaart en de extra suggesties op deze website en reserveer meteen je tafel bij ’t Dagelijks Genot in Lembeek.

Contact